سه‌شنبه/ 4 آبان / 1400

قابلیت جدیدی به واتس‌ اپ اضافه شد

این قابلیت جدید که “عکس ها را یک بار مشاهده کنید” (View Once) نام دارد، به کاربران امکان می دهد تصاویر و ویدیوهایی را در چت ارسال کنند که فقط یک بار قابل مشاهده بوده و پس از آن ناپدید می شوند.

AndroidOnlineNewsImage

این قابلیت که کپی قابلیت اسنپ چت بوده، شبیه قابلیت تصاویر محو شونده در اینستاگرام و مسنجر است. هنگامی که تصاویری در واتس‌ اپ گرفته می شود، کاربران می توانند آیکن تایمر را تنظیم کنند تا عکس تنها یک بار قابل مشاهده باشد. برخلاف پیام های تصویری یا ویدیویی معمولی، تصاویری که قابلیت یک بار مشاهده برای آنها فعال شده است، پیش نمایش ندارند و قابل دانلود شدن در دستگاه دریافت کننده پیام نیستند.

فیس بوک این قابلیت را قابلیتی برای لحظات خصوصی یا ارسال اطلاعات حساسی مانند رمز وای فای توصیف کرده است.

مثل همیشه کاربران باید مراقب باشند که این نوع پیام ها تا چه حد واقعا خصوصی هستند. فیس بوک در مقاله کمک خود خاطرنشان کرد که دریافت کنندگان پیام در هنگام مشاهده تصاویر با قابلیت یک بار مشاهده، همچنان می توانند اسکرین شات گرفته یا صفحه شان را ضبط کنند و برخلاف اسنپ چت، واتس‌اپ به فرستنده اطلاع نمی دهد اسکرین شات چه زمانی گرفته شده است.

منبع: ایسنا

مجله اینترنتی تحلیلک

اسکرول به بالا