جمعه/ 23 شهریور / 1403
Search
Close this search box.

۱۰ استارتاپ برتر در زمینه اینترنت اشیاء

در این مقاله به معرفی 10 شرکت برتر در زمینه اینترنت اشیاء پرداخته شده است و بر اساس آنها در مورد این که اگر در کشور یک شرکت اینترنت اشیاء بخواهد افتتاح شود می بایستی در چه زمینه ای کار کند.

پیشگفتار

در حد فاصل سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ استارتاپ­ های حوزه اینترنت اشیاء رشد ۲۷ درصدی داشتند. همینطور اقبال جهانی هم به سرمایه­ گذاری در اینترنت اشیاء با افزایش ۱۵ درصدی مواجه شده است. بر اساس آخرین آمار خودروهای متصل به اینترنت و چاپگر دستگاه های فتوکپی متصل به اینترنت دو دسته عظیم و پر درآمد اینترنت اشیاء بوده‌اند. پیش‌بینی می‌شود این بازار بزرگ در سال ۲۰۲۰ رشد دو برابری داشته باشد که این رقم با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا چشمگیر خواهد بود. اگر چه ابعاد رکود اقتصادی ناشی از کرونا بر تجارت خودرو، بازار خرده فروشی و عمده‌فروشی در ماه‌های ابتدایی سال در صنعت اینترنت اشیاء اثر گذاشته است ولی خدمات درمان مبتنی بر اینترنت اشیاء یکی از پیشتازان این تجارت در سال جاری خواهد بود.

۱۰ استارتاپ برتر

در ادامه بر اساس توانایی‌های استارتاپ ها در بخش جذب مشتری جدید، رشد درآمد فعلی و پیش‌بینی شده، توانایی انطباق راه‌حل‌های خود با صنایع در حال رشد و موفقیت در بازارهای منتخب خود ۱۰ استارتاپ سال ۲۰۲۰ معرفی‌شده است.

  • Armis Security این شرکت همان‌گونه که از اسم آن پیداست یک شرکت امنیت سایبری است که به‌ واسطه اجرای پروتکل‌هایی استفاده از دستگاه های جدید را برای شرکت‌ها امن می نماید. این شرکت همواره رفتارها و خطرات مخرب سیستم‌ها را پایش نموده و در تهدیدهای احتمالی را شناسایی می‌نماید. همچنین با ایجاد یک بستر مدیریت ریسک می‌تواند یک دورنمایی از خطرات را ارایه نماید. این شرکت در سال ۲۰۱۵ تأسیس‌ شده است.
  • Bastille این شرکت نیز در حوزه امنیت شبکه‌های رادیویی نظیر وای فای، بلوتوث و دیگر امواج رادیویی نظارت دارد و تاکنون توانسته است در بازار آمریکا با ۱۷ مورد ثبت اختراع به حیات خود ادامه دهد. بیشتر طول‌ موج‌هایی در بازه ۶۰ مگاهرتز تا ۶ گیگاهرتزی کنترل خواهند شد.
  • Blues Wireless این شرکت بر اساس تگ‌ها اطلاعات را مانیتور نموده و اساس کار به‌ صورت فناوری ابری بوده است. این شرکت در فاز عملیاتی بتا به سر می‌برد ولی با این‌حال توانسته است با شرکت مخابراتی AT&T به توافقاتی مبنی بر اتصالات کم‌مصرف برسد. این شرکت در سال ۲۰۱۸ شروع به کار نموده است.
  • Cartesiam این شرکت که در سال ۲۰۱۶ تأسیس‌ شده است، یک شرکت نرم‌افزاری است که در حوزه هوش مصنوعی مورد کاربرد در میکروکنترلرها فعالیت دارد. این شرکت در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین دارای چند پلتفرم است و از جمله توانایی‌های آن یکپارچه‌ سازی میکروکنترلرها در طیف‌های گسترده است.
  • CENTRI این شرکت در حوزه امنیت ساختارهای اینترنت اشیاء کار می‌کند و می‌تواند سازندگان و توسعه‌دهندگان را قادر سازد تا به‌ سرعت امنیت تولیدات خود را درزمینه­ اینترنت اشیاء بهبود دهند.
  • Eta Compute این شرکت با هدف کاربردی نمودن هوش مصنوعی و طراحی ساده در حوزه اینترنت اشیاء به توسعه‌ دهندگان خدمات می‌دهد، از جمله پروژه‌های این شرکت پلتفرمی بر مبنای هوش مصنوعی برای مصرف باتری است.
  • Finite State این شرکت نیز در سال ۲۰۱۷ تأسیس‌ شده است و در حوزه امنیت اینترنت اشیاء فعال است. اما وظیفه اصلی آن شناسایی ریسک‌های موجود اینترنت اشیاء در مشاغل و مصرف‌کنندگان بزرگ است.
  •  Helium این شرکت در زمینه­ بسترهای شبکه و انتقال داده‌ها فعال است و در دستگاه های اینترنت اشیاء فعال است و اساس کار آن بر مبنای شبکه‌های بدون سیم است و از نقاط قوت آن اتصال دستگاه های با حداقل مصرف اینترنت بر روی شبکه بی‌سیم است.
  • Hologram این شرکت در سال ۲۰۱۳ تأسیس‌ شده است. این شرکت در زمینه­­ اتصال دستگاه‌ها با یکدیگر کار می‌کند و یک پلتفرم اتصال مبنی بر اینترنت اشیاء با قابلیت‌های انعطاف‌پذیری بالا، ریسک کم، ساده و قابل قیاس را برای توسعه‌دهندگان ارائه نموده است. ازجمله مزایای آن اتصال یک الی هزار دستگاه به یکدیگر است.
  • InfluxData این شرکت یک بستر متن‌باز را ارایه نموده است که بر اساس آن دستگاه‌هایی مبتنی بر اینترنت اشیاء می‌توانند اطلاعات خود را بر روی آن سوار و یا دریافت نمایند. این بستر بیشتر مورد توجه توسعه‌دهندگان است.

آینده

با نگاهی به موفقیت این استارتاپ ها و بررسی تمامی جنبه‌ها در می‌یابیم نگاه دنیا به اینترنت اشیاء سرمایه گذاری پرسود اما با خطر است. به صورتی که بیشتر شرکت‌های برتر در زمینه­­ اینترنت اشیاء شرکت‌های امنیتی هستند و بعد از آن شرکت‌هایی که بر روی نحوه اتصال و بهینه‌سازی کار می‌کنند.

نتیجه

نگاه دنیای امروز فارغ از تنوع، امکانات و ابداعات به امنیت است. سال‌های بسیاری در کشور عزیزمان وارد کننده این اشیا بوده‌ایم. و حتی امروزه که بحث منازل هوشمند بیش‌ از پیش مورد توجه قرارگرفته است و نیز هجمه گجت­ های اینترنتی مورد استفاده مانند تلفن‌های همراه هوشمند، ساعت‌های هوشمند، دستارهای صوتی و دیگر اقلام، جایگاه شرکت‌های امنیت اینترنت اشیاء مشخص و واضح است. از طرف دیگر یک بازار بکر و رو به رشد است.

 

مجله اینترنتی تحلیلک

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x