شنبه/ 14 مهر / 1403
Search
Close this search box.
زندگینامه بیز استون از بنیان گذاران شبکه اجتماعی توییتر

زندگینامه بیز استون از بنیان گذاران شبکه اجتماعی توییتر

امروزه حضور در شبکه های اجتماعی و ارتباط مجازی جزء لاینفک زندگی انسان ها شده است. روز به روز هم به تعداد مشتاقان و فعالان این عرصه اضافه می شود. یکی از شبکه های ارتباط اینترنتی مهم و بسیار پرطرفدار در جهان شبکه اجتماعی توییتر است.

امروزه حضور در شبکه های اجتماعی و ارتباط مجازی جزء لاینفک زندگی انسان ها شده است. روز به روز هم به تعداد مشتاقان و فعالان این عرصه اضافه می شود. یکی از شبکه های ارتباط اینترنتی مهم و بسیار پرطرفدار در جهان شبکه اجتماعی توییتر است. در این مطلب می خواهیم با زندگینامه بیز استون بنیان گذار شبکه اجتماعی توییتر آشنا شویم.

 

بیز استون

زندگینامه بیز استون از بنیان گذاران شبکه اجتماعی توییتر

بیز استون در سال ۱۹۷۴ در ایالت کالیفرنیای آمریکا به دنیا آمد. بیز استون از طرف مجلات و شبکه های مختلفی به عنوان یکی از افراد تاثیرگذار و همچنین به عنوان یکی از باهوش ترین افراد دنیا شناخته شده است.

بیز استون و همسرش لیویا یک موسسه خیریه به نام «موسسه بیز و لیویا استون» تاسیس کرده اند و به عنوان تاثیرگذارترین چهره های دنیا در عرصه خدمات عمومی شناخته می شوند.

بیز استون هم اکنون مشاور چندین شرکت و سازمان است. وی همچنین به عنوان استاد در چندین دانشگاه تدریس می کند.

زندگینامه بیز استون از بنیان گذاران شبکه اجتماعی توییتر

مهم ترین وجه تمایز بیز استون با دیگر فعالان دنیای تکنولوژی در نگاه انسانی او در عرصه فناوری و عصر ارتباطات است که همواره در پس توسعه ارتباطات و هر پیشرفتی در تکنولوژی در درجه اول خواهان توسعه انسانیت و رفاه در سراسر جهان است.

او اعتقاد دارد در دوران رونق و شکوفایی ذات انسان باید به دنبال یک زندگی معنادارتر برود و این نیاز غالبا با نشان دادن توجه به رفاه و آسایش سایر انسان ها محقق خواهد شد.

بیز استون در سال ۱۹۹۹ کار خود را در شرکت گوگل آغاز کرد سپس در سال ۲۰۰۶ با کمک دوستان خود جک دورسی، نوا هربرت گلاسز و اوان ویلیامز راه اندازی شبکه اجتماعی توییتر را شروع کرد.

توییتر یک شبکه اجتماعی است که برای کاربران خود امکاناتی را فراهم کرده تا با استفاده از آن بتوانند برای یکدیگر پیغام های ۱۴۰ حرفی ارسال کنند. به این پیغام ها در اصطلاح توییت گفته می شود.

در واقع ایده ساخت و راه اندازی شبکه اجتماعی توییتر توسط جک دورسی ارائه شد که در آن زمان دانشجوی سال آخر دانشگاه نیویورک بود. ایده نخستین او راه اندازی یک شبکه اِس اِم اِسی بود که در آن چند نفر بتوانند با یکدیگر در ارتباط باشند.

نخستین پیام شبکه توییتر از طرف جک دورسی با این مضمون ارسال شد: «من توییترم را راه اندازی کردم»

raw

در آن زمان بنیان گذاران توییتر همه از کارمندان یک شرکت بودند و در مراحل نخست نیز این شبکه را برای پرسنل همان شرکت مورد استفاده قرار دادند. این افراد پس از مدتی موفق شدند تمام سهام شرکت را خریداری کرده و به طور رسمی وب سایت twitter.com را راه اندازی نمایند.

در سال ۲۰۱۳ وب سایت توییتر برای ثبت نام عموم آماده شد. این شبکه اجتماعی با سرعت فراوانی پیشرفت کرد تا جایی که تعداد کاربران آن به ۵۰۰ میلیون نفر رسید که روزانه ۳۴۰ میلیون توییت را پست می کردند. توییتر در سال ۲۰۱۳ به عنوان یکی از پربازدیدترین وب سایت ها معرفی شد.

در حال حاضر حدود ۲۰۰ میلیون کاربر فعال هر ماه وارد شبکه اجتماعی توییتر می شوند و حدود ۵۰۰ میلیون توییت روزانه در این وب سایت ارسال می گردد. بدین ترتیب بود که سرمایه توییتر به یک بیلیون دلار رسید.

1 hVyyXKWHskqeVxOXrMckLg

هدف بیز استون و دوستانش از خلق شبکه اجتماعی توییتر افزایش تبادل آزاد اطلاعات در جهت اثرگذاری مثبت بر جهان بود که پس از گذشت چندین سال از افتتاح آن وجود صدها میلیون کاربر فعال و ارسال روزانه چندین میلیارد توییت نشان می دهد که بیز استون به هدف خود رسیده است.

بیز استون در سال ۲۰۱۲ شرکتی به نام صنایع جِلی را راه اندازی کرد و در حال حاضر نیز مدیرعامل آن شرکت است. به تازگی یک نرم افزار به نام برنامه جِلی از همین شرکت بیرون آمده است. این برنامه یک شبکه ارتباطی بین افراد مختلف است که به شکل سوال و جواب اداره می شود. اگر کسی سوالی بپرسد آن سوال بر اساس مکان پرسش کننده به نزدیک ترین افراد آن محل ارسال می شود تا به آن پاسخ بدهند.

05122014 Thoughtful Biz Stone

بیز استون تاکنون موفق شده است جوایز فراوانی را از آن خود کند. که از جمله آن ها می توان به جوایز زیر اشاره کرد:

جایزه «مغز سال» از سوی مجله جی کیو (GQ)

جایزه «یکی از تاثیرگذارترین افراد دنیا» از سوی مجله تایم

جایزه «سرمایه گذار دهه» از سوی مجله اینک

و همچنین دریافت جایزه «یکی از ۱۰ نفر تاثیرگذار دنیا» از طرف مجله وِنیتی فِیر (Vanity Fair)

و همین طور دکترای افتخاری حقوق از طرف کالج باب استون و فلوشیپ افتخاری از طرف دانشگاه آکسفورد به بیز استون اهدا شده است.

مجله اینترنتی تحلیلک

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x