
زندگینامه هفهاف بن مهند راسبی بصری از اصحاب امام حسین علیه السلام
هفهاف بن مهند راسبی بصری در عشق ورزی به امیر مومنان علیه السلام و محبت شاه ولایت و اطاعت از اهل بیت علیم السلام گوی سبقت از دیگران ربوده بود و در جنگ صفین ملازم آن حضرت بود.
هفهاف بن مهند راسبی بصری در عشق ورزی به امیر مومنان علیه السلام و محبت شاه ولایت و اطاعت از اهل بیت علیم السلام گوی سبقت از دیگران ربوده بود و در جنگ صفین ملازم آن حضرت بود.
زهیر بن قین تا قبل از ملاقات با حضرت امام حسین علیه السلام بین راه مکه به کوفه، از طرفداران عثمان محسوب می شد. همسرش دلهم دختر عمرو، مشوق او در این رستگاری بوده است…
انس بن حارث کاهلی از بزرگان اصحاب رسول خدا صلی الله علیه و آله و از یاران علی بن ابیطالب علیه السلام بود. نام کاملش انس بن حارث بن نبیه کاهل بن عمرو خزمیه و از طایفه بنی کاهل، تیره ای از بنی اسد است که از عرب های شمال محسوب می شدند.
حر بن یزید ریاحی از فرماندهان نظامی کوفه که پیش از واقعه عاشورا مأموریت یافت با سپاه هزار نفری، مانع حرکت امام حسین علیه السلام به سوی کوفه و همچنین مانع بازگشت ایشان شود.
همراهان محترم مجله اینترنتی تحلیلک؛ این مطلب به معرفی یاران شهید امام حسین علیه السلام اختصاص دارد.
حبیب بن مظاهر از خاندان بنى اسد است و در کوفه زندگی می کرد. وی از اصحاب پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله، امیرالمؤمنین علیه السلام، امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام به شمار مى آید.
کتاب نفس المهموم یکی از معتبرترین کتاب ها در زمینه وقایع کربلا و زندگینامه امام حسین علیه السلام نوشته شیخ عباس قمی است. ترجمه این کتاب توسط علامه میرزا ابوالحسن شعرانی تحت عنوان دمع السجوم انجام شده است.
نظام عالم نیز اولین و آخرین حرفش با ما این است که خود را دریابیم و ببینیم چه کاره ایم و باید به کجا برویم؟ تمام مقصود آفرینش انسان است تا بیابد و خود را بشناسد.
سفر معنوی / علامه حسن زاده آملی: سفرى که موجب ترفیع مقام انسان است سفر معنوى اوست، چه کمالات آن سویى انسان سازند؛ ولى دردا که سفرها از مطبخ به مبرز و از مبرز به مطبخ است. غرض این است که اگر هر ناقصى از نقص نمیرد، به حیات کامل…
توصیه های عرفانی علامه حسن زاده آملی در نامه ها برنامه ها: آه آه اگر وقتی بیدار شویم که کاروان رفتند و خبردار شویم که این نبود که ما می پنداشتیم و بدان دلخوش بودیم! همه می روند و نمی دانند که با خود چه می برند. خنک آنکه دفتر هستی اش را بگشود و از روزنامه ی کارهایش آگاه شد…