شنبه/ 3 آذر / 1403
Search
Close this search box.
آسیب های خانه تکانی و راه های جلوگیری از آن

آسیب های خانه تکانی و راه های جلوگیری از آن

آسیب های خانه تکانی و راه های جلوگیری از آن...گاهی به خاطر عدم رعایت نکات ایمنی و بی توجهی به آن، افراد هنگام خانه تکانی دچار مشکل می شوند و ممکن است سلامت آن ها به خطر بیفتد.

آسیب های خانه تکانی و راه های جلوگیری از آن

گاهی به خاطر رعایت نکردن نکات ایمنی و بی توجهی به آن، افراد هنگام خانه تکانی دچار مشکل می شوند و ممکن است سلامت آن ها به خطر بیفتد.

آسیب های خانه تکانی

با اندکی دقت در چهره شهر، می توان به آسانی دریافت که این روزها، خانه تکانی ها آغاز شده است. فرش های آویخته بر بام ها، پنجره هایی که پرده ندارند و اگر پا به درون خانه ها بگذاریم، شاهد تمیزکردن دیوارها و آشپزخانه ها خواهیم بود.

این استقبال از نو شدن و تازگی، باعث ایجاد روحیه ای شاداب و با طراوت در همه شهروندان می شود، اما آنچه نباید از نظر دور داشت این است که گاهی در اثر رعایت نکردن نکات ایمنی و سلامت، خانه تکانی منجر به بروز حوادثی می شود که سلامت افراد را مورد مخاطره قرار می دهد.

زنانی که تا روزها بعد از آغاز سال نو از بیماری های ریه، حنجره و تنفسی، گردن درد، مسمومیت های داخلی ناشی از استفاده مواد اسیدی و کمر درد گلایه های بی امان دارند.

آسیب های خانه تکانی و راه های جلوگیری از آن
آسیب های خانه تکانی

آسیب های خانه تکانی

چگونگی جلوگیری از رخداد چنین آسیب های خانه تکانی

با رعایت و در نظر داشتن نکات بسیار ساده و ابتدایی می توان ایمنی و سلامت بدن را حفظ کرد تا بدون آن که به سلامتی فرد خدشه ای وارد آید، بتواند به امور مورد نظر خود رسیدگی کند.

شایع ترین مشکل موجود در این زمینه

آسیب های تنفسی و به ویژه آسیب به حنجره، به دلیل استفاده بی رویه و رعایت نکردن نکات ایمنی در استفاده از مواد سفیدکننده و پاک کننده های شیمیایی در اسفند ماه شایع تر از همیشه است و بدترین شیوه استفاده از مواد پاک کننده و شوینده این است که با آب گرم مخلوط شوند و یا از آن ها در محیط های بسته ای که بخار آب در آن موجود است، استفاده شود.

استفاده از مواد شوینده و پاک کننده ای که آسیب کمتری در قیاس با انواع دیگر آن به سلامتی فرد وارد می کنند

به طور مثال استفاده از پودرهای شوینده که آنزیم هم دارد، بسیار امن تر از استفاده از موادی است که دارای بخار هستند و تنها در مواردی می توان از مواد شوینده شیمیایی که بخار می کنند استفاده کرد که جریان سریع هوا، به پراکندگی بخارات کمک می کنند.

در صورتی که اختلالی در حین مصرف این مواد به وجود آمد، بهترین اقدام حضور در معرض جریان هوا خواهد بود. زیرا استنشاق هوای تازه به تنفس بهتر انسان کمک شایان ذکری می کند.

خوردن شیر نیز یکی دیگر از توصیه های متخصصان است، زیرا مواد شوینده و سفید کننده ها، در کنار آسیب رسانی به ریه، مسمومیت های داخلی در بدن انسان را نیز در پی خواهند داشت.

استفاده از ماسک و دستکش در هنگام استفاده از مواد اسیدی

یکی دیگر از آسیب های خانه تکانی در نظافت نوروزی که در بیمارستان ها شاهد آن هستیم، برق گرفتگی در اثر شستشوی لوازم برقی مانند لوستر، چراغ روشنایی کلید برق و دیگر لوازمی است که زنان بی توجه به خطران جدی آن بی آنکه وسیله برقی را از برق جدا کنند، مشغول تمیز کردن آن می شوند.

آسیب های خانه تکانی

آسیب های خانه تکانی و راه های جلوگیری از آن
آسیب های خانه تکانی

آسیب های خانه تکانی

حملات بیماری آسم از دیگر معضلاتی که در اسفندماه در بیمارستان ها و اورژانس های سطح شهر به کرات مشاهد می شود

این امر از آن جا پدید می آید که در اغلب موارد، زنان برای شستشوی سرویس های بهداشتی و سطوح آشپزخانه و کف خانه ها، از مایع های شیمیایی نظیر انواع سفید کننده ها و جوهر نمک استفاده می کنند.

از آنجا که سرویس های بهداشتی در فضای بسته و کوچک قرار دارد، ماندن طولانی مدت در فضاهای فوق الذکر می تواند آسیب زیادی را به ریه و حنجره افراد وارد کند. همچنین استفاده از این شوینده ها باعث تشدید بیماری در افراد مبتلا به بیماری آسم می شود.

در هنگام استفاده از شوینده های شیمیایی و اسیدی پاک کننده، جرم گیر و سفیدکننده، استفاده از ماسک امری ضروری به شمار می آید، اما وجود هواکش و بازکردن پنجره ها و قرار داشتن مداوم در معرض جریان هوای آزاد، در این خصوص، می تواند تا حد زیادی از بروز آلرژی ها و عوارض تنفسی در افراد جلوگیری کند.

 

مجله اینترنتی تحلیلک

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x