آموزش نحوه ترسیم خطوط زوایای گن
ترسیم خطوط زوایای گن به سه شیوه انجام میشود و نقطه مشترک بین هر سه روش، ترسیم خط از چپ به راست و از بالا به پایین برای (روند نزولی) و از پایین به بالا (برای روند صعودی) در نمودار قیمت است.
نحوه ترسیم خطوط زوایای گن
۱-خط گن (Gann Line)
پس از شناسایی نقاط بالا و پایین یک روند کامل (روند کامل به حالتی گفته میشود که در چرخه نوسانات قیمت پایینترین نقطه به بالاترین نقطه وصل شود) خطی که در واقع نمایانگر فرمول اصلی تئوری گن (براساس تئوری گن روند قیمت را میتوان با ترسیم خطی با زاویه ۴۵ درجه بررسی کرد) است.
از طریق وصل کردن نقطه اول که در روند نزولی نقطه بالاتر و در روند صعودی نقطه پایین است ترسیم کنید.
بر اساس این شیوه خط ۴۵ درجه بهعنوان خط ساپورت و رزیستنس قیمت عمل میکند، اما واقعیت آن است که در بسیاری از حالات این خط عملکرد ضعیفی در بازار ارز یا فارکس از خود نشان میدهد.
زاویه ۴۵ درجه در واقع فرمول اصلی و اولیه تئوری گن است. این زاویه در واقع زاویه معادل ترکیب یک واحد زمان در مقابل یک واحد حرکت قیمت است.
۲-باد بزن گن (Gann Fan)
در این شیوه از ترسیم خطوط گن با اتصال نقطه اول به نقطه دوم رسم میشود.
باد بزن گن به صورت خودکار خطوط و زوایایی را که نقش ساپورت و رزیستنس را در نمودار بازی میکنند را ترسیم میکند. به طور کلی هر گاه قیمت به یکی از خطوط ترسیم شده برسد در آن نقطه متوقف میشود.
نحوه ترسیم خطوط زوایای گن
رابطه زمان با قیمت در تئوری گن را می توان در جدول زیر و به صورت زوایای خط گن خلاصه کرد:
۳-شبکههای گن (Gann Grid)
شبکه های گن از خطوط ۴۵ درجه گرن تشکیل شده است و به صورت شبکهای سیمی همدیگر را با زاویهی ۴۵ درجه قطع میکنند.
بر طبق تئوری گن خطوط ۴۵ درجه در این شیوه از ترسیم مانند خطوط روند و همچنین ساپورت و رزیستنس قیمت عمل میکنند.
همانطور که قبلاً نیز گفته شد خط ۴۵ درجه یکی از مهمترین خطوط گن است و در نهایت پیدا کردن زاویه مناسب بستگی به حرکت و نوسانات قیمت دارد.
مجله اینترنتی تحلیلک