مجله اینترنتی تحلیلک

جمعه/ 7 اردیبهشت / 1403
Search
Close this search box.
کاشت ابرو چیست

کاشت ابرو چگونه است؟ همه چیز درباره کاشت ابرو

تعیین روش و نحوه کاشت ابرو براساس فاکتورهایی همچون نوع صورت و اجزای آن، حالت قوس ابرو، ضخامت و پرپشتی موی ابروی موجود، ضخامت، رنگ، بافت و جعد یا پیچ و خم موی محل اهدا، فاصله بین دو ابرو و طول آنها و سرانجام اهداف و انتظارات بیمار از عمل کاشت ابرو صورت می گیرد.

کاشت ابرو چگونه است؟

افراد زیادی برای زیباتر شدن چهره خود کاشت ابرو انجام می دهند. ابروهای نازک سن را زیاد نشان می دهد و البته دیگر طرفداری هم بین مردم ندارد.

هاشور ابرو، فیبروز و… روش هایی هستند که اغلب برای بهتر کردن فرم ابرو انجام می شود ولی در هر صورت طبیعی نیستند و نمی توان مدل آن را تغییر داد.

ممکن است شما به دلیل ریزش ابرو به کاشت ابرو فکر کنید. ریزش ابرو ممکن است به دلیل استرس، تغذیه، سرطان و شیمی درمانی و… به وجود بیاید و تاثیر زیادی در ظاهر افراد دارد.

کاشت ابرو چگونه است؟

کاشت ابرو چگونه است؟ چرا افراد کاشت ابرو انجام می دهند؟ در جواب این سوال باید گفت کاشت ابرو عمل زیبایی است که به وسیله آن شما می توانید دوباره فرم ابروهایتان را تغییر دهید.

در عمل زیبایی کاشت ابرو برخلاف سایر عمل های زیبایی نیازی به مراقبت های ویژه در بیمارستان و… نخواهید داشت.

پزشک متخصص با ظرافت تمام و دقت بسیار بالایی کار خود را انجام داده و سپس شما آماده بازگشت به منزل خواهید بود.

البته لازم به ذکر است که پس از اتمام پیوند ابرو طبیعی برای دوران نقاهت کمی مراقبت لازم است.

در عمل زیبایی کاشت ابرو طبیعی مانند کاشت مو طبیعی از روش FUE استفاده خواهد شد؛ در این روش برای پیوند ابرو پزشک متخصص با استفاده از استخراج واحدی فولیکول های نقاط اهدا کننده و کاشتن آن ها در ناحیه ابروها، موجب بازگردان زیبایی چهره شما خواهد شد.

ریزش ابروها به دلیل ضعیف شدن فولیکول های ابرو خواهد بود که با جایگزین کردن فولیکول های سالم این مشکل حل شده و ابروها تقویت خواهند شد؛ در نتیجه تقویت ابروها، شما شاهد رشد و ترمیم ابروهای خود خواهید بود.

نحوه کاشت ابرو چگونه است؟

تعیین روش و نحوه کاشت ابرو براساس فاکتورهایی همچون نوع صورت و اجزای آن، حالت قوس ابرو، ضخامت و پرپشتی موی ابروی موجود، ضخامت، رنگ، بافت و جعد یا پیچ و خم موی محل اهدا، فاصله بین دو ابرو و طول آنها و سرانجام اهداف و انتظارات بیمار از عمل کاشت ابرو صورت می گیرد.

کاشت ابرو توسط یک تیم چند نفره انجام می شود. کسانی که اتاق کاشت ابرو را حاضر کرده و وسایل و تجهیزات مورد نیاز را ضدعفونی می کنند. افرادی که وسایل مورد نیاز پزشک را بر روی میز قرار داده و در زمان لازم با وی همکاری می کنند. در نهایت پزشک که در کار خود متخصص بوده و نسبت به کاشت ابرو مهارت کافی دارد.

موهای کاشته شده باید از دوام و استقامت کافی برخوردار باشند و بیمار نیاز به مراجعه مجدد برای ترمیم نداشته باشد. از سوی دیگر نیز ابروهای کاشته شده باید کاملا طبیعی جلوه کنند تا ظاهر بیمار زشت نباشد.

کاشت ابرو

انواع روش کاشت ابرو چگونه است؟

روش های کاشت ابرو در دنیا متفاوت است ولی در ایران بیشتر از دو روش اول استفاده می شود:

۱- روش fit: در این روش دونه دونه موهای پشت سر با پانج برداشته می شود و در جایی دپو می شود و دونه دونه موها کاشت می شود.

۲- روش fut: که آن را جراحی یا نواری هم نامگذاری کردند، نواری از پشت سر یا موهای پشت گوش برداشته می شود و این نوار رو به دانه های تکی تکی فولیکول و مو تقسیم می شود و در واقع زیر میکروسکوپ به تار مو تبدیل می شود و با توجه به زاویه خواب ابرو طراحی می شود.

۳- روش sut: در این روش از پانج اتوماتیک برای برداشت گرافت ها از پشت سر استفاده می گردد که این امر آسیب کمتری به فولیکول مو وارد می کند و سرعت کار بیشتر است و ادامه مراحل کاشت مو به صورت fit انجام می شود.

در روش FUT، از قسمت پشت گوش‌ها موها به‌دقت کامل برداشته می‌شود و در هر بار یک فولیکول به ابروها جهت کاشت انتقال داده می‌شود.

علاوه بر این پزشک با نظر بیمار باید از قبل طرح ابرو را تعیین کرده باشد و بر اساس طرح، فولیکول‌های برداشت‌ شده مو در یک زاویه مناسب قرار داده شود.

موها دقیقاً همانند کاشت مو طبیعی قرار داده می‌شوند و فولیکول‌های مو با سوزن‌های مخصوصی کاشت می‌شود تا میکرو گرافت نای به‌ دست‌ آمده در ناحیه‌ای که کاشت انجام می‌شود به‌درستی قرار داده شود.

زمانی که کاشت در کلینیک انجام شد مانند موهای طبیعی رشد می‌کند و می‌توانید مانند موهای طبیعی آن را کوتاه کنید و حالت دهید.

 روش FUE به همراه نیوگرافت از جمله راحت‌ترین روش‌های جراحی است که این روزها برای ترمیم موی ابرو به‌ کاربرده می‌شود.

این روش نسبت به سایر روش‌های کاشت راحت‌تر است و در نهایت نیز هیچ جای اسکاری به‌ جا نمی‌گذارد.

در ضمن دوران نقاهت پایین‌تری نیز به همراه دارد و فرد به‌راحتی می‌تواند بعد از کاشت به کار خود بپردازد و نیازی به استراحت بعد از کاشت نیست.

با برداشت تارهای مو از قسمت عقب سر که دارای تراکم بالاتری است و در عین‌ حال قطر کمتری دارد، کاشت به‌ صورت دقیق و با ظرافت بالا انجام می‌شود.

مراحل کاشت ابرو چگونه است؟

بررسی و معاینه بیمار

اولین مرحله که به عنوان جلسه مشاوره از آن یاد می شود، به بررسی، معاینه و مشورت میان پزشک و بیمار می گذرد.

در این مرحله بیمار ضمن اینکه مشکل ابروی خود را با متخصص در میان می گذارد، درخواست خود را مبنی بر چگونگی کاشت و نتیجه نهایی نیز ابراز می کند. پزشک نیز با شنیدن صحبت بیمار، روش کاشت ابرو و طرح های مورد نظر را در اختیار بیمار قرار می دهد.

طراحی ابرو

طراحی ابرو در واقع پیش بینی نتیجه نهایی است.

زمانی که متخصص کاشت مو ابروی بیمار را با استفاده از مداد ابرو طراحی می کند، بیمار را در جریان نحوه درمان و نتیجه قرار می دهد.

در صورتی که بیمار نسبت به طرح مورد نظر پزشک رضایت نداشته باشد می تواند در این مرحله آن را تغییر و مطابق میل خود طرح ارائه دهد.

برداشت ابرو

پس از تصمیم گیری بیمار برای کاشت ابرو، جلسه درمان مشخص می شود.

در این جلسه ابتدا قسمت مورد نظر که باید از آن مو برداشته شود، با استفاده از داروهای موضعی بی حس و سپس از فولیکول های مو از ناحیه مورد نظر برداشته می شود.

یکی از نکاتی که در این مرحله باید رعایت شود، استفاده از ابزارهای بسیار ظریف است تا کمترین میزان برش و در نتیجه زخم ایجاد شود.

برای کاشت ابرو عموما از ناحیه پشت گوش بیمار گرافت دریافت می شود که باید زخم ایجاد شده، کم و قابل ترمیم باشد.

کاشت ابرو

پس از اینکه گرافت ها برداشته شدند، در یک فضای کاملا بهداشتی نگهداری می شوند.

در این فاصله پزشک اقدام به بررسی ناحیه ابروی بیمار کرده و آن را با استفاده از داروهای موضعی بی حس می کند.

کاشت و پیوند گرافت های مو در این ناحیه با توجه به طرح از پیش تهیه شده انجام می شود.

مدت زمان لازم برای کاشت ابروها بین ۲ تا ۳ ساعت است که در این مدت دقت پزشک و توجه او اهمیت و نقش زیادی را در نتیجه نهایی ایفا می کند.

بهبودی بیمار

پس از اتمام کاشت ابرو، بیمار مرخص می شود که موظف است تا تمامی توصیه ها و تجویزات پزشک را رعایت کند.

ممکن است تا چند روز اول در ناحیه ابرو قرمزی و تورم وجود داشته باشد که کاملاً طبیعی است و پس از چند روز بیمار بهبود می یابد. بیمار نیز می تواند از پس از یک روز به فعالیت های روزانه خود بپردازد.

کاشت ابرو

عوارض کاشت ابرو چگونه است ؟

این عمل نیز مانند بقیه عمل ها ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد که البته با انتخاب درست دکتر و مرکزی که برای کاشت انتخاب کرده اید می توانید این عوارض را به حداقل و گاهی صفر برسانید.

  • قرمزی پوست از عوارض احتمالی
  • ظاهر ناخوشایند ابروها بعد از کاشت
  • ظاهر غیرعادی ابروها
  • تفاوت رنگ بین ابروهای کاشته شده و ابروهای طبیعی فرد
  • خطر خونریزی بعد از کاشت
  • تورم در ناحیه کاشت
  • خارش در ناحیه کاشت یا اهدا کننده
  • پوسته پوسته شدن در ناحیه کاشت
  • فولیکولیت یا التهاب فولیکول های مو در محل کاشت
  • ریزش موقت مو در محل اهدا کننده
  • رشد سریع و مداوم ابروها
  • رشد کم موهای پیوند زده شده

برخی مراقبت ها برای جلوگیری از عوارض احتمالی کاشت

رعایت نکات زیر بعد از کاشت ابرو ضروری است:

  • برخی از داروهایی که بعد از کاشت ابرو استفاده می شوند، سبب افزایش اشتها می شوند. برای جلوگیری از عوارض پرخوری مراقب رژیم تغذیه ای خود باشید.
  • برای ریزش پوسته های تشکیل شده روی ابروها، ۷ روز بعد از کاشت ابرو روی ابروها را به آرامی بسابید. زودتر از این زمان اقدام به تمیز کردن و ساییدن پوسته ها نکنید.
  • بعد از گذشت ۱۴ روز از کاشت ابرو، ابروهای خود را به صورت عادی و معمول بشویید.
  • شستشوی منطقه اهدا کننده حدود ۲۴ الی ۴۸ ساعت بعد از کاشت ابرو امکان پذیر است. شستشو و رعایت مناطق اهدا کننده و منطقه کاشت ابرو در جلوگیری از بسیاری از بیماری ها مؤثر است.
  • بعد از ۲۴ ساعت پس از جراحی نوار پانسمان روی محل کاشت توسط پزشک برداشته می شود. فرد باید از برداشتن خودسرانه نوار پانسمان خودداری کند. روز بعد از کاشت ابرو، فرد به کلینیک یا مطب پزشک مراجعه می کند و پزشک پانسمان را بر می دارد.

شرایط مناسب برای کاشت چیست؟

مناسب ترین سن برای انجام عمل زیبایی کاشت ابرو، ۳۰ سال خواهد بود و اکثرا پزشکان به بیماران کمتر از ۳۰ سال اجازه انجام عمل زیبایی پیوند ابرو طبیعی را نخواهند داد مگر در شرایط خاص.

زیرا اگر در سنین جوانی اقدام به انجام کاشت ابرو و درمان آن نمایند، ممکن است در آینده به درمان های بیشتری احتیاج پیدا کنند.

 از آنجایی که پیوند ابرو طبیعی نوعی جراحی است، برای انجام پیوند ابرو باید از سلامت عمومی برخوردار باشید.

ورزش منظم، خوردن یک رژیم غذایی سالم، مراقبت از خود و انتخاب یک شیوه زندگی مناسب به تبدیل شدن به یک کاندید مناسب پیوند ابرو طبیعی کمک خواهد کرد.

 مردان و زنانی که انتظارات واقع گرایانه از پزشک متخصص کاشت ابرو خود دارند، کاندیداهای مناسبی برای کاشت ابرو طبیعی خواهند بود.

مجله اینترنتی تحلیلک

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x