جمعه/ 2 آذر / 1403
Search
Close this search box.
10 توصیه زناشویی از 10 کتاب برتر دنیا

۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا

داشتن یک رابطه زناشویی ایده آل و شاد نیازمند این است که افراد فقط به دانش خود اکتفا نکنند و مدام اطلاعات خود را در این مورد بالا ببرند تا در مقابل چالش ها و روزمرگی های زندگی رابطه خوبی را با همسرشان داشته باشند. برای برای بالا بردن سطح دانش در این زمینه علاوه بر بهره بردن از تجربیات دیگران بهتر است به نکاتی که درون کتاب های زناشویی گنجانده شده اند نیز مراجعه کرد چرا که درون این کتاب ها مسائل از تمام ابعاد و با عمق بیشتری بررسی شده اند.

«۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا»

زندگی زناشویی در این دنیای پر از تردید و تغییر، آنقدر سخت شده است که نمی توان برای داشتن زندگی ایده آل و با رابطه بهتر و شادتر فقط به شعور و تجربه شخصی خود بسنده کنیم. از طرف دیگر برخی توانایی مطرح کردن مسائل خود با دیگران را ندارند و به همین خاطر نمی توانند از کمک و تجربیات آن ها نبز بهره بگیرند.

در این بین تنها راه چاره پناه بردن به صدها کتابی است که در باره روابط زناشویی نوشته شده است. اما این راه نیز یک مشکل اساسی دارد و آن هزینه و زمان زیادی است که ممکن است برای کتاب های مختلف به هدر برود.

ما در این جا ۱۰ توصیه خوب زناشویی که از نظر بیشتر مردم تاثییر بسیار زیادی در روابط زناشویی دارند را برای شما گردآوری کرده ایم. امیدواریم با بهره بردن از آن ها زندگی زناشویی خوب و ایده آلی را تجربه کنید.

با ما باشید؛ ۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا

10 توصیه زناشویی از 10 کتاب برتر دنیا
«۱۰ توصیه زناشویی»

۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا

شکننده بودن

پذیرفتن این واقعیت که همه ما حساس و خطاپذیر و هراسان و مردد هستیم که این مساله نه بد است نه خوب.

این عدم تعادل ها یا آسیب های تربیتی و اجتماعی و حتی اقتصادی در همه ما وجود دارند. سعی نکنیم خودمان را آدم های همیشه قدرتمند و بدون خطا و همیشه مسلط نشان دهیم.

محبت و خوش اخلاقی

در بررسی هایی که در سوئد انجام شده مشخص شده است که زوج هایی که در رابطه درازمدتشان توانستند راضی بمانند از تنوع بیشتر ژن های AVPR1A برخوردارند که تنظیم کننده هورمون های محبت و پیوند عاطفی هستند.

توجه

همیشه متوجه نفر مقابل باشیم. همه ما خواهان توجه هستیم بخصوص از کسانی که برای ما عزیز و جالب هستند. بها ندادن و ندیدن و بی اعتنایی هیچ نفعی در بر ندارد.

شخصیت مستقل داشتن

اگر زوج ها از قدرت و قابلیت بیشتری برای داشتن روحیه و شخصیت مستقل داشته باشند و نخواهند همه نیازهای اجتماعی شان را فقط در زندگی مشترک محدود کنند شانس بقای زناشویی شان بیشتر است. داشتن دوستان خوب، عادت ها و حتی پیگیری اهداف شخصی می تواند وابستگی مداوم به شریک زندگی را متعادل سازد.

عشق بازی

زنان عاشق معاشقه و عشق بازی هستند. سعی کنید در طول روز حتما زمانی را برای رفع این نیاز آن ها وقت بگذارید.

۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا

10 توصیه زناشویی از 10 کتاب برتر دنیا
۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا

۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا

ناظر بدن خود بودن

بدن هر انسان مدام در حال تنظیم اتوماتیک همه فعل و انفعالات شیمیایی و روحی است و طبیعتا وضعیت و تعادل آدم ها می تواند مدام متغیر باشد. شناخت این وضعیت، یک هشیاری مضاعف است که می تواند از تنش ها و استرس های یک زوج که وقت زیادی را با هم می گذرانند بکاهد.

گفتگو با خود و ثبت افکار درونی

به طور عمومی هر فرد بهتر است مدام با خودش درباره وضعیت کنونی و آینده اش چک و چانه بزند. برای خودش هدف های کوتاه مدت و درازمدت را بنویسد. نوشتن درباره خود باعث ایجاد شناختی عمومی از موقعیت تان در هر روز یا دوره خواهد بود.

ایجاد اوقاتی کیفی با همدیگر

زندگی شلوغ و شتاب زده و نگرانی های روزمره، بخش اصلی انرژی زوج ها را می بلعد. به هر شکل ممکن اوقات کوتاهی فراهم کنید که فقط با هم باشید. یک قدم ساده روزانه تا خوردن یک چایی مشترک تا دیدن یک فیلم مورد علاقه و …

بغل کردن

آغوش کشیدن زوج ها بهتر است بیشتر از حالت سریع و رسمی سلام و خداحافظی باشد. زوج ها باید وقت پیدا کنند تا در آغوش کشیدن شان و کنار هم بودنشان آنقدر آرام و طولانی باشد که تماس عاطفی ایجاد کند.

خواب و ورزش

تمرین فیزیکی یکی از سالم ترین و قابل دسترس ترین راه های کاهش استرس روزانه است و خواب کافی روزانه نیز باعث تعادل عمومی بدن می شود. احساس آرامش، گریه کردن و حتی فریاد زدن در یک محیط دربسته می تواند باعث سلامت روحی و جسمی شوند.

 

بیشتر بخوانید:

 

امیدواریم از مطالعه مطلب ۱۰ توصیه زناشویی از ۱۰ کتاب برتر دنیا لذت برده باشید.

مجله اینترنتی تحلیلک

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x