مجله اینترنتی تحلیلک

جمعه/ 31 فروردین / 1403
Search
Close this search box.
پژو 208 برقی

معرفی ۱۰ خودرو برتر برقی سایز کوچک سال ۲۰۲۰ به انتخاب مجله AUTO CAR

در این مقاله به معرفی 10 خودرو برتر برقی سایز کوچک بازار انگلستان از دیدگاه مجله AUTO CAR پرداخته شده است. همچنین مهمترین فاکتور برای بررسی مقدار بازه های مسافتی است.

معرفی ۱۰ خودرو برتر برقی سایز کوچک سال ۲۰۲۰

در سال اخیر شاهد رشد و ارایه خودروهای برقی از کارخانه‌های مشهور بودیم. حتی شگفتی‌هایی چون هامر برقی که با سیستم های نوظهور حرکتی خارج از جاده‌ای و ون شرکت آمازون با همکاری شرکت ریوان معرفی شدند. در این فضا شاید خودروهایی در ابعاد کلاس A یا سوپر مینی‌ها کمی دیده نشده‌اند. این خودروهای برقی با بیشترین پتانسیل برای برقی بودن و استفاده روزمره درون‌شهری شاید بیشترین نوع را در بین انواع خودروهای برقی داشته باشند. این خودروهای برقی اگرچه خیلی جمع‌ و جور هستند، ولی با یک‌بار شارژ بازه‌ای در حدود ۱۸۰ مایل یا ۲۸۸ کیلومتر را پیمایش می‌کنند. در این شرایط استفاده‌کنندگان شهری شاید کاملاً راضی باشند، اما گزینه مناسبی برای خودروهای خارج از شهر نخواهند بود، هرچند این‌گونه سفرها نیز در نوع خود بسیار کم هستند.

در ادامه به معرفی ده خودروی برتر برقی سایز کوچک می‌پردازیم.

۱- خودرو پژو e-208

همه ما خودروی ۲۰۶ را به‌ خوبی می‌شناسیم. خودروی موفقی که در کشورمان در حدود ۲ دهه تولید شده است. اما این پلتفرم در کشور سازنده تا به امروز دو بار دچار تحول و تغییر اساسی شده است. یک بار با پلتفرم ۲۰۷ (نه نمونه فیس لیفت ۲۰۶ با نام ۲۰ پلاس) و یک بار دیگر با پلتفرم ۲۰۸. این خودرو در سال ۲۰۲۰ با نمونه تماماً برقی عرضه شد.

این خودرو از یک موتور سنکرون با آهن‌ربای دایمی بهره می‌برد که دارای ۱۳۲ اسب بخاری با ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور است. وزن این خودرو با وجود باتری ۳۰۰ کیلوگرمی ۵۰ کیلووات ساعتی در حدود ۱۴۵۵ کیلوگرم است و در نهایت بازه ۳۴۷ کیلومتری برای این خودرو در حالت رانندگی اقتصادی حاصل خواهد شد. قیمت این خودرو در نوع پایه در بازار کشور انگلستان از ۲۷.۵۶۵ پوند شروع می‌شود.

خودرو پژو 208 برقی - معرفی 10 خودرو برتر برقی
خودرو پژو ۲۰۸ برقی

 

 

فضای داخلی پژو 208
فضای داخلی پژو ۲۰۸

درنهایت این خودرو با چهره خشن و اسپورت خود و همچنین ابعاد مناسب برای یک خانواده کوچک در سر لیست قرار گرفته است.

۲- خودرو رنو Zoe

رنو زوئی خودروی فرانسوی است که در ابتدا با باتری ۲۲ کیلووات ساعتی عرضه می‌شد و در همان حال با توجه به بازه خیلی پایین در حدود ۱۲۸ کیلومتر هم مورد توجه بود و حتی زمانی که با باتری ۴۱ کیلووات ساعتی و بازه حرکتی ۲۴۰ کیلومتری به بازار عرضه شد، باز هم استقبال آن مناسب بود، شاید دوام و قیمت این خودرو در اروپا کمی شهرت خود را یافته است.

در سال ۲۰۲۰ این شرکت برای خودرو رنو زوئی یک پکیج ارتقایی با باتری ۵۲ کیلوواتی در نظر گرفته است. این خودرو با این باتری می‌تواند تا مسافت ۳۹۲ کیلومتر را با یک بار شارژ بپیماید. این مدل در بازار انگلیس از ۲۵.۰۰۰ پوند قیمت دارد. برای این خودرو دو موتور الکتریکی ۱۰۶ و ۱۳۵ اسب بخاری در نظر گرفته‌ شده است که توان هر دو در حدود ۲۴۵ نیوتن متر است و تنها در نوع شتاب ‌گیری خودرو متفاوت هستند. موتور اول این شتاب صفر تا ۹۹ کیلومتر بر ساعت را در حدود ۱۱.۵ ثانیه به دست می‌آورد و موتور پرقدرت‌تر در حدود ۹.۵ ثانیه به این سرعت می‌رسد.

رنو زوئی برقی - معرفی 10 خودرو برتر برقی
رنو زوئی برقی
داخل کابین رنو زوئی
داخل کابین رنو زوئی

۳- خودروی فولکس‌واگن e-UP

محصولات شرکت خودروسازی فولکس‌واگن در ذهن ما کیفیتی به سبک آلمانی و قیمت مناسب را تداعی می‌نمایند که همواره در کشورمان با نام فولکس گلف و گل روزهای درخشانی را یادآور می‌شوند. این خودروساز یک نمونه سواری کوچک‌تر با نام آپ را نیز تولید می‌کند. خودروی اقتصادی و کوچک‌سازی که با بازه های مختلفی از موتورهای درون سوز به بازار عرضه می‌شوند. این بار در قامت یک خودروی تمام برقی عرضه‌شده‌اند.

فولکس واگن آپ - معرفی 10 خودرو برتر برقی
فولکس واگن آپ

این خودرو دارای موتور ۸۵ اسب بخاری با گشتاور ۱۸۳ نیوتن متر می تواند یک بازه ۲۵۴ کیلومتری را طی نماید. قیمت این خودرو در بازار انگلیس از ۲۰.۰۰۰ پوند شروع می‌شود.

نمای داخلی فولکس واگن آپ
نمای داخلی فولکس واگن آپ

۴- بی ام و i3S

خودروی بی ام و i3 با رگ و ریشه‌های بی ام و i8 در زمان عرضه بسیار نمایان گر خودروهای برقی بود و خطوط فضایی شکل و طراحی خاص آن نمایانگر خودروهای پر از تکنولوژی برقی بود. این خودرو در نسخه تمام برقی توانسته بود با یک باتری ۵۰ کیلوواتی برد حرکتی ۳۰۰ کیلومتری را ارایه نماید.

بی ام و ای3
بی ام و ای۳

البته شاید در خصوص این خودرو این مشخصه مقدار قابل‌ تأملی نباشد، ولی طراحی جذاب و نوآور آن جذبه خاصی به خصوص برای دوستداران بی ام و بخشیده، و در نهایت بهای ۴۰ هزار پوندی آن کمی خریداران را به وسوسه می‌اندازد.

نمای داخل کابین بی ام و ای3
نمای داخل کابین بی ام و ای۳

۵- خودرو مینی کوپر الکتریکی

مینی ماینر این خودروساز انگلیسی که این روزها تحت مالکیت شرکت بی ام و آلمان است، مدت‌هاست در حال تلاش برای ورود به بازار خودروهای الکتریکی است.

این خودروساز برای نمونه سه در خود با استفاده از قدرتمند‌ترین موتور الکتریکی استفاده‌ شده در نمونه بی ام و i3 خودرو تماماً الکتریک را آماده نموده است. این خودرو به‌ وسیله موتور ۱۸۱ اسب بخاری و با گشتاور ۲۶۹ نیوتن متری پیشنهاد جذابی برای لذت بردن به سبک مینی ماینر را ارایه می‌دهد. هر چند باتری ۳۳ کیلووات ساعتی ارایه‌ شده در این مدل چندان با ظرفیت بالایی نبوده است، این خودرو در حالت رانندگی اقتصادی می‌تواند بازه ۲۳۰ کیلومتری را طی نماید.

مینی ماینر برقی - معرفی 10 خودرو برتر برقی
مینی ماینر برقی

سازندگان در این خودرو سعی نموده اند فاکتور بازه طی شده را فدای شهرت و اسپورت بودن این خودرو نمایند. قیمت این خودرو در گران‌ترین نمونه ۳۴ هزار پوند است.

فضای داخل کابین مینی ماینر
فضای داخل کابین مینی ماینر

۶- خودرو مزدا MX-30

مزدا خودروساز اسپورتی است که در کشور با مدل‌های سری ۳ و ۲ و در جنوب کشور با سری‌های ۶ و ام ایکس ۶ شناخته می‌شود. این خودرو با تولید مدل ام ایکس ۳۰ پا به دنیای برقی‌های کوچک سایز گذاشته است.

در دید اولیه به نظر می‌رسد مزدا یک مینی شاسی جذاب برقی را ارایه کرده است که همه آیتم‌های دوست‌داشتنی را در یک پکیج جمع‌ و جور چیده است. ظاهر کمی خشن با درهایی که عکس هم دیگر باز می‌شوند. اگر از فاصله دور به این خودرو نزدیک شوید در نگاه اول احساس می‌کنید با یک خودروی SUV روبرو هستید. همین‌که چند قدم جلو بروید و به خودرو برسید تمام تصورات شما پوچ می‌شود و با یک خودرو در ابعاد خودروهای کلاس B با آرزویSUV بودن می‌رسید. البته همه این تصورات با وارد شدن به کابین از بین می‌رود، زیرا چینش مناسب کابین و فضای مناسب سرنشین‌های جلو به بهترین شکل ممکن است.

معرفی 10 خودرو برتر برقی - خودروی برقی مزدا MX-30
خودروی برقی مزدا MX-30
نمی جانبی مزدا ام ایکس3
نمی جانبی مزدا ام ایکس۳

نیروی محرک این خودرو توسط یک موتور کاملاً برقی ۱۴۳ اسب بخاری با ۲۷۰ نیوتن متر گشتاور تأمین می‌شود که یک رانندگی پویا را تضمین می‌نماید. اگر چه باتری ۳۵.۵ کیلووات ساعتی بازه محدود ۲۰۰ کیلومتری را به مصرف‌کننده می‌دهد. با تمامی این‌ها این مزدا با قیمت ۳۰ هزار پوند قابل تهیه است.

۷- خودرو هوندا E

با شنیدن نام هوندا نام پرچم دارانی مثل هوندا سیویک در ذهن مصرف‌کننده ایرانی تداعی می‌شود. البته هوندا با سنت‌شکنی یک طراحی کوبیک دایره‌ای را معرفی نموده است. این هوندا در نگاه اول مانند نوزاد پاندا است. اگرچه هوندا تمایل داشته است این خودرو مانند مینی معروف شود ولی حاصل طراحی زیبا و خارج از طراحی‌های قبلی با خطوط ژاپنی شده است و بیش‌تر مانند یک خودروی ایتالیایی – فرانسوی شده است.

خودرو هوندا ای
خودرو هوندا ای

هوندا که همیشه عادت دارد در طراحی‌های خود خط نوآوری را حفظ نماید، این بار نیز از این رویه خارج نشده است. در این مدل آینه‌های جانبی جای خود را به دوربین‌ها داده‌اند. دستگیره درهای ورودی نیز با مکانیزم های خاصی باز می‌شوند. همچنین روی داشبورد یک نمایشگر بزرگ و عریض قرار گرفته است.

فضای داخل کابین خودرو هوندا ای
فضای داخل کابین خودرو هوندا ای

این خودرو با داشتن دو مدل با موتورهای الکتریکی ۱۳۴ و ۱۵۲ اسب بخاری کمی به خریداران جای انتخاب داده است. اگرچه در هر دو مدل باتری ۳۵.۵ کیلوواتی کمی نا امیدکننده است و مصرف‌کننده‌ها در بهترین شرایط می‌توانند ۲۲۰ کیلومتر را طی نمایند. در نهایت این خودرو برعکس نمونه‌های پرهیجان هوندا برای هر چه بیشتر لذت بردن از رانندگی بدون استرس شهری طراحی‌ شده است.

 

۸- واکسول کورسا e

خودروساز انگلیسی واکسول یا به‌ اشتباه واکسهال نیز با مدل کورسا ای خود پا به میدان گذاشته است. اگرچه بعد از مالکیت شرکت اپل بر این شرکت بیشتر تولیدات آن‌ها مانند مدل‌های تولیدی اپل است و روح انگلیسی در آن دیگر ظهور ندارد، این مدل بیشتر به‌وسیله نمای ظاهری گیرای خودش انتخاب‌ شده است.

این خودرو به‌ وسیله باتری ۵۰ کیلووات ساعتی خود می‌تواند مسافت ۲۸۸ کیلومتر را طی نماید. همچنین برای این خودروی انگلیسی آلمانی یک موتور ۱۳۴ اسب بخاری با ۲۶۰ نیوتن متر در نظر گرفته‌ شده است.

خودرو برقی واکسول - معرفی 10 خودرو برتر برقی
خودرو برقی واکسول

فضای داخلی واکسول

۹- خودرو دی اس ۳ کراس بک E

بخش لوکس ساز سیتروئن یعنی دی اس نیز با نمونه ۳ ای خود به این میان آمده است. در نمای خارجی بسیار متفاوت و بدیع ظاهر شده است، اما در نمای داخل با اشکال لوزی شکل یادآور یک خودرو لوکس با تم علمی تخیلی است. این خواهرزاده پژو قواعد بازی را به‌ خوبی می‌داند و امکانات خوبی را برای این کراس اور کوچک فراهم نموده است. همچنین به‌ وسیله باتری ۵۰ کیلوواتی بازه حرکتی ۳۲۰ کیلومتر را با یک بار شارژ در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد.

معرفی 10 خودرو برتر برقی- خودرو برقی دی اس 3
خودرو برقی دی اس ۳

این خودرو از یک موتور برقی با قدرت ۱۳۴ اسب بخار با ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور بهره‌مند‌ است. در نهایت بهای تمامی این امکانات چیزی نزدیک به ۳۶ هزار پوند است.

نمای داشبرد خودروی DC3
نمای داشبرد خودروی DC3

۱۰- رنو تویزی

شاید اسم خودرو و یا موتورسیکلت واژه‌های مناسبی برای این مینی برقی و متن‌باز رنو نباشد. شاید نمونه‌هایی از این سیستم حمل‌ و نقل را با نام یوز در کشور دیده باشید. به هر جهت این خودروها آینده حمل‌ و نقل شهری خواهند بود. کم‌مصرف، کم جا و در عین حال کار راه‌انداز برای امور درون‌شهری از جمله نقاط قوت این خودرو است.

تویزی با یک بار شارژ باتری ۶.۱ کیلووات ساعتی می‌تواند بازه ۸۰ کیلومتری را طی نماید. البته رانندگی با این خودرو هیجان خاص خودش را دارد. ولی به‌ هیچ‌ وجه جای یک خودروی خانواده را نخواهد گرفت. این خودرو با قیمت ۱۲ هزار پوند در بازار انگلستان قابل تهیه است.

خودروی برقی رنو تویزی - معرفی 10 خودرو برتر برقی
خودروی برقی رنو تویزی
نمای داخلی رنو تویزی
نمای داخلی رنو تویزی

 

 

مجله اینترنتی تحلیلک