
نقش تغذیه در درمان ناباروری / عوامل موثر بر ناباروری
رژیم غذایی سالم، افزایش فعالیت بدنی و ورزش منظم، سبک زندگی سالم و جلوگیری از اضافه وزن و چاقی و به طور کلی ورزش و تغذیه در درمان ناباروری کمک شایانی می کند.
رژیم غذایی سالم، افزایش فعالیت بدنی و ورزش منظم، سبک زندگی سالم و جلوگیری از اضافه وزن و چاقی و به طور کلی ورزش و تغذیه در درمان ناباروری کمک شایانی می کند.
شیر سویا منبع غنی پروتئین گیاهی با کیفیت بالا، ایزوفلاون ها و ویتامین های گروه B است که عاری از قند شیر یا لاکتوز بوده و انتخاب خوبی برای افرادی است که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند.
در دوران عادت ماهیانه در زنان با تغییرات هورمونی متعددی همراه است و همین امر می تواند منجر به تغییراتی در خلق و خو و خورد و خوراک خانم ها شود.
بیشترین علت عدم تمایل خردسالان به غذا خوردن طبیعی است و به دلیل کند شدن سرعت رشد در این سن و همچنین کنجکاوی و بازیگوشی کودکان است.
هر ماده غذایی که وارد دهان می شود باعث تغییر اسیدیته محیط دهان و اسیدی شدن آن شده که این شرایط تا یک ساعت بعد از خوردن در دهان باقی می ماند و می تواند باعث آسیب به دندان ها و در نهایت پوسیدگی آن ها شود.
قندها در هر گرم ۴ کیلوکالری انرژی تولید می کنند و مانند چربی ها در صورتی که بیش از میزان مورد نیاز مصرف شوند، باعث اضافه وزن، چاقی، افزایش فشار خون و افزایش چربی خون که همگی از عوامل موثر در بروز بیماری های قلبی و عروقی هستند، می شوند.
هر چند بیشتر خانواده ها به درست یا غلط تصور می کنند فرزندشان اشتهای کافی ندارد ولی برخی خانواده ها هم از پرخوری کودکان و سیری ناپذیر بودن خود یا فرزندان ناراحت هستند.
بی خوابی مزمن علاوه بر مشکلات مربوط به خواب شبانه با پیامدهای در عملکرد روزانه و تاثیرات منفی بر کیفیت زندگی همراه است.
مهم ترین مسئله ای که باید در نظر داشته باشیم این است که درصد بالایی از بچه های بد غذا هیچ مشکل یا بیماری زمینه ای ندارند.
از کودک حمایت کنید تا خودش غذا بخورد؛ کمک بیش از حد در غذا دادن به کودک باعث لجباز شدن و خودداری او از غذا خوردن خواهد شد. غذا خوردن کودک باید با آرامش و به دور از لجبازی باشد.